(Läses då och då med ett uns av humor).

Det är kanske dags att berätta om vem jag är, som skriver här ihop med Fredrik, och jobbar med hemsidan.

Jag heter Camila Swartz, är snart 51 år, bor i Gryt med min hund och med en särbo. Jobbar som sekreterare på Gryts Brygga Marin och trivs som fisken i vattnet. Bokstavligen emellanåt.
Äntligen har jag det jobb jag drömde om som liten flicka: sekreterare. Det var antingen det eller prinsessa, sekreterare verkade vara lite lättare att bli.

Jag kommer från Åby, utanför Norrköping och har sedan dess bott på på många olika ställen. Tills jag hittade ”hem”, hit till underbara Gryt. Finns det en vackrare plats än just Gryt?

Här finns lugnet, de härliga människorna, närheten till havet och barnbarnen en kvart bort. Om man kör lite för fort.

Jag läste geografi och miljövetenskap, för att det var kul. En dröm om att arbeta med bevarandet av Östersjön fanns, men brast på grund av livet som vände i en annan riktning.
I övrigt är jag ganska outbildad med över 44 jobb på mitt CV. Kundtjänst, barnomsorg, målare, scenografiassistent, sömmerska, optikerassistent och såklart hos min pappa, Swartzens Fisk, med flera. Kan hända jag arbetat med det mesta, men aldrig med städ, det höll jag mig undan.

Jag är även Reiki Grand Master, utbildad inom healing och det är verkligen en spännande värld.

Jag har givit ut en novellsamling tillsammans med några andra författare, det är bland det roligaste som jag gjort. En bana jag fortsatt på och tänker ge ut en egen novellsamling, när det blir, återstår att se. Jag har inte bråttom, med något.

Jag har arbetat ideellt med ungdomar som haft det svårt och det gav även mig otroligt mycket. Det finns nog inget finare, än att se en trasig själ läka och bli lycklig, stark och trygg.

Jag kan lite om mycket och har ett stort intresse av: människors beteenden, havet, bilder (fotografi) och en skvätt andlighet.

Jag tycker om människor, gärna en brokig skara av olika personligheter, det ger en härlig krydda i gemenskapen. Men också värdefulla tillgångar. Att vi är olika, är bra, att vi ser olika på saker och ting, är bra. Däri kan vi komma fram till kloka och bra lösningar.

Därav att jag landat här, på Grytportalen, olika intressen såsom att arbeta med hemsidor, bilder, människor och att skriva.

Min personlighet är nog så här: orädd, diplomatisk, positiv och odramatiskt. Envis och ger aldrig upp. Lite smålat och bekväm på sina håll. Omtänksam säger många. Är en lycklig person, efter många år av att ha varit olycklig.

Jag följer alltid min intuition när jag gör något och det har visat sig vara rätt, hittills.
Som att idag, fortsätta med att kapa häcken utanför huset dit jag snart ska flytta. Det ska bli strålande sol och vad passar då bättre än att vara ute?

Det var lite om mig, har ni frågor eller bara vill skriva något, skriv i kommentarer nedan eller sänd ett mejl till webmaster@gryt.se.

Gällande hemsidan står den under förvandling kan man säga, så den kan komma att byta utseende och bilder innan allt är färdigt. Jag hoppas på överseende med detta.

Tack för att ni ville läsa om mig, allt gott! Önskar er en härlig dag, det ska bli sol och +11°C.

Camila 🌞