Vi har haft en fin och varm sommar igen, men nu går vi med raska steg mot hösten och lugnet lägger sig i lilla Gryt.
Så mycket turister vi haft både sjövägen och landvägen. De som inte kunnat ta sig ut med egen båt i vår vackra skärgård har haft många olika alternativ att välja på för att besöka öarna. Väg 212 har varit hård trafikerad, det har ibland gått lite väl fort för en del. Restaurangerna börjar trappa ner efter en intensiv sommar med olika arrangemang och mycket matgäster.
Vi har haft otroligt fina ungdomar som sommararbetat på restaurangerna, som hamnvärdar, inom äldreomsorgen osv. Vi har kunnat arrangera en segelvecka och simskola för våra barn och ungdomar, vi har fått sjunga allsånger och ”quizat”, dansbandshelg och kända artister har besökt oss. I var och varannan buske har vi kunna fynda på loppis.
Nu stänger vi sommarens bok, tar det lite lugnare ett tag för att kunna skaffa ny energi till nästa sommar.
Men det kommer ändå att bli olika aktiviteter i Gryt med föreläsningar, höstvandring, julmarknad och kyrkobesök.
Tack alla som jobbat för Gryts bästa.