Vi i Bygdegårdsföreningen (BGF) hade årsmöte 26 februari.
Vi i styrelsen har gjort en hel del renoveringar under 2022:
– Lägenheten totalrenoverad – parkeringen och entré planen schaktad och grusad. – anlagt en rosenrabatt nedanför parkeringen mot 212:an – nya skyltar på gaveln – renoverat ytterdörrar o målat trappräcken. – högtryckstvättat fönsterfoder o knutar som ska målas nu i vår. – renoverat lilla skylten nere vid 212:an o förberett den för belysning. Nu i jan/feb har vi renoverat: – lilla salen och gjort om det till café/mötesrum. – renoverat entré hallen, ledbelysning på båda entré planen schaktad o grusad. ledbelysning på båda ställen – gjort en säkerhets genomgång och energi besiktning. Vi fick D som är ganska bra för den stora o gamla byggnaden från 1934 och tillbyggnaden 1994. – renoverat vår ljud- o bildanläggning. – om vi får bidrag från Boverket skall vi byta vitvaror och måla i köket, måla stora salen, tillverka utemöbler och ev isolera ytterväggen i källare- ledbelysning i hela huset. Många renoveringar syftar till att göra gården mer energisnål och givetvis bli attraktivare för våra kunder.
https://bygdegardarna.se/gryt/

VI ViLL RIKTA ETT STORT TACK TILL DE ENTREPRENÖRER SOM HAR HJÄLPT TILL OCH SPONSRAT OSS. – JÖRGEN MAGNUSSON – HANNA I HANDELSTRÄDGÅRDEN – NIKLAS ÖSTLUND – MANNE LUNDSTRÖM –