1 september stänger vi kontoret för säsongen i Fyrudden.
Lite summering:
Vi har haft många båtgäster, både stora och små båtar, även i sommar. Vi har fått jättefin respons för att vi håller rent och snyggt både inne och ute. Särskilt för att våra gäster fått ett trevligt och glatt bemötande.
Vi har även haft många husbilar och andra besökare.
Vi har hjälpt några seglare som haft problem med trasigt roder, trasig motor och vi har skjutsat ett barn till sjukhus. Vi hade problem med kommunalt vatten ett par dagar, vilket vi var ute och informerade våra gäster om direkt. Vi möttes med förståelse om läget. Skönt att det löste sig snabbt och inte var så allvarligt.
Vi har tipsat om vad som finns att göra runt om i Gryt och fler har kommit tillbaka och tackat lite lyriskt för tipset om bl.a Kärlekens trädgård. Även Harstena har besökts flitigt, trots att det varit en del regn. De besökarna har fått en fin upplevelse.

Även restaurangen i Fyrudden och Gryts Varv har haft många hungriga gäster, något vi tipsat om också.
Våra ungdomar slutar nu och jag återgår till det jag gjorde innan säsongen. Att ta hand båtar som ska ha vinterplats, se till att den som vill ha el får en elmätare, se till att alla båtar är rätt förtöjda. Och fortsätta bedriva den service som behövs. Och samtala med företagare och besökarna.
Tack för en bra och trevlig sommar.
Hamnvärden.